Archive for the 'Personal' Category

Hidup aku dah jadi semakin teratur apabila isteri aku ada disisi. Makan pagi tersedia dengan baju yang dah siap iron. Lengan baju pulak satu line je berbanding 2-3 line kalau aku sendiri iron baju. Sekarang kami mencuba untuk mencari kerja di sekitar sini je. Tak payahlah jauh-jauh nanti dua-dua merana. Tapi kalau rezeki di tulis […]

Read Full Post »

Ada berita gembira dan ada yang tidak!

Satu hujung minggu dah lepas dan aku mendapat berita buruk dan berita gembira. Berita buruknya, isteri aku dah berhenti kerja selepas 4 minggu berkorban untuk berjauhan dengan aku.Pengorbanan yang terpaksa diakhiri dengan berat hati sekali. Semuanya bermula tanpa dijangka kerana isteriku boleh dikategorikan terkena gangguan seksual daripada majikan tempat kerjanya. Walaupun belum melibatkan sentuhan tetapi […]

Read Full Post »

Aku tensionlah hari ini!! Malas aku nak buat apa-apa! besoklah bila aku dah rajin dan tak tension, aku buat posting-posting yang berguna.

Read Full Post »

Hari ni aku bangun lewatlah. Dalam jam 7.15am aku betul-betul bangun. Tersedar memanglah awal tapi nak bangun tu satu macam punya malas. Selalunya aku bangun dalam jam 6.45am. Tapi pagi ni agak lewat sikit disebabkan aku tidur lewat dan penat menolak motor pun belum habis lagi. Aku sarapan roti sliced 4 keping dengan sardin bersama […]

Read Full Post »

Selamat Pagi! Penat jugak aku nak bangun pagi ni sebab tidur agak lewat malam semalam. Aku terlupa nak hantar SMS dekat isteriku jadi macam biasalah aku dapat wake-up call jam 7am yang aku kena cancel. Nak jimat kredit! Hari ni kena iron baju sebab baju semalam dah berbau peluh hasil daripada menolak motor 1km. Malasnya! […]

Read Full Post »

« Prev - Next »