Archive for the 'Hidupku' Category

Kroniknya Aku Nih…

Dah lama rupanya aku tak update blog ni..Sebenarnya, aku berada dalam keadaan malas yang amat kronik!! Aku malas..malas…malas dan malassss…!!!Aku terasa macam banyak benda nak kena settle dekat office sampaikan aku tak ada idea untuk aku lepaskan di sini..Kalau berkelapangan, banyak masa aku habiskan dengan membaca..Nak karang artikel? Sorrylah, urat tangan aku tengah kendur nih..Bagaimanapun, […]

Read Full Post »

Aku Kembali Menulis!

Wah! Sudah 4 minggu aku tidak membuat posting terbaru. Apa nak buat, aku agak sibuk sedikit dengan business trip selama 2 minggu dan banyak pulak report nak kena buat sampai tidak berkesempatan untuk update perkembangan terkini di laman blog ini. Di ketika kesibukkan aku, banyak menda telah berlaku..Antaranya, superheromelayu.net telah diberikan Google PR 1, angkasawan […]

Read Full Post »

Al Kisah Kuda Dan Kura-Kura

Amaran : Tiada cerita kuda ataupun kura-kura di dalam artikel ini.. Minggu ini kelajuan internet di ofis aku ni berada di tahap yang amat kritikal sekali. Aku rasa mesti ramai staff disini yang mengakses internet pada waktu ofis dan menyebabkan kelajuan internet menjadi lembap. Rasanya masing-masing malas nak buat kerja dan mengambil peluang ini untuk […]

Read Full Post »

Aku Busy Tapi Aku Bukan Busy Body

Aiyoh! Banyak pulak kerja yang nak aku bereskan sampai tak sempat nak update blog nih. Aku kena bersiap nak raya dan aku kena bersiap nak ke Dubai lepas raya..Semuanya nak kena disiapkan. Aku patut cari seorang pembantu peribadi nih tapi nak bayar dengan hapa? Bulu hidung? Datang hujung bulan je cabut lima helai bulu hidung […]

Read Full Post »

Aku meredah hujan lagi pagi semalam sewaktu dalam perjalanan ke ofis. Mulanya, aku ingat nak memandu sahaja tetapi di kawasan perumahan aku hujan sudah pun berhenti. Aku pun apa lagi, terus melompat ke atas tunggangan dan merempitlah aku ke ofis. Rupa-rupanya panas yang ku harap hingga ke ofis tetapi hujan di tengah jalan! Terpaksalah aku […]

Read Full Post »

Next »