Archive for July, 2010

Aku ketagih Mafia Wars

Mafia Wars! Aku sudah sampai ke tahap kronik dah ni dalam ketagihan ini. Asalnya bermula bermain hanya untuk membuang masa selepas stress berkerja tapi dah jadi ketagihan nak bermain setiap hari. Walaupun kronik, masih lagi terkawal wang ringgit. Aku belum lagilah sampai ke tahap nak membeli rewards point untuk bantu menjadi mafia terhebat. Susu anak […]

Read Full Post »

Mari membeli ayam organik

Mari bercerita tentang ayam organik..Aku beli ayam ni last week. Saja nak try sebab ada pengedar product frozen Az-Zain dekat dengan rumah. Sebelum ni kalau nak beli ayam, aku ke kedai runcit dekat blok sebelah. Untuk seekor ayam organik yang aku beli ni harganya RM15.00. Oklah jugak sebab ayam bukan organik pun harga lebih kurang […]

Read Full Post »

The Mines

Errmm..Apasal aku dah lama aku tak pergi The Mines ah?. Sebab tak best kot..Shopping complex yang lain-lain lagi besar kekdahnya. Lagipun jauh lah lokasi The Mines dari rumah. Tapi, last weekend Azam & family telah menjejakkan kaki ke sana. Apa mimpi tah bini aku tu. Katanya nak carik selipar Crocs untuk Haikal. Macam dekat 1-Utama […]

Read Full Post »