Archive for October, 2007

Malaysia telah mencatatkan satu lagi sejarah dengan pelancaran roket Soyuz TMA-11 yang membawa kapal angkasa itu ke Stesen Angkasa Antarabangsa (ISS) tepat jam 9.21 malam. Pelancaran yang bernilai kira-kira RM90 juta kepada kerajaan Malaysia itu telah disaksikan oleh sebahagian besar rakyat Malaysia. Dr Sheikh Muszaphar, 35, juga mencatat sejarah sebagai angkasawan Islam pertama yang berpuasa […]

Read Full Post »

Al Kisah Kuda Dan Kura-Kura

Amaran : Tiada cerita kuda ataupun kura-kura di dalam artikel ini.. Minggu ini kelajuan internet di ofis aku ni berada di tahap yang amat kritikal sekali. Aku rasa mesti ramai staff disini yang mengakses internet pada waktu ofis dan menyebabkan kelajuan internet menjadi lembap. Rasanya masing-masing malas nak buat kerja dan mengambil peluang ini untuk […]

Read Full Post »

Aku Busy Tapi Aku Bukan Busy Body

Aiyoh! Banyak pulak kerja yang nak aku bereskan sampai tak sempat nak update blog nih. Aku kena bersiap nak raya dan aku kena bersiap nak ke Dubai lepas raya..Semuanya nak kena disiapkan. Aku patut cari seorang pembantu peribadi nih tapi nak bayar dengan hapa? Bulu hidung? Datang hujung bulan je cabut lima helai bulu hidung […]

Read Full Post »

Aku ni tak glamour pun tapi saja-saja perasan kenkununnya glamour apabila hendak menulis artikelĀ  ini. Seronok ke bila menjadi orang glamour nih? Aku tak tahu pun seronok ke tak sebab belum pun glamour lagi. Ye ke? Yelahh, kalau ada pun mungkin aku tak perasan waktu bila aku glamour tu. Aku lebih suka bersikap misteri dan […]

Read Full Post »